Multifunctionele bedrijfsunits en garageboxen – Lochem

Nieuw te bouwen garageboxen en flexibel in te delen bedrijfsunits, centraal gelegen op het bedrijventerrein Aalsvoort-West te Lochem.

Bij de units kunt u kiezen voor een standaard casco oplevering of een indeling op maat. De units zijn naar eigen wens eenvoudig te koppelen. Een verdiepingsvloer behoort bij de units eveneens tot de mogelijkheden.

Bij de garageboxen kunt u kiezen voor een standaard casco oplevering, maar ook voor  meerwerk zoals bijvoorbeeld een geïntrigeerde loopdeur of elektrische sectionaaldeur.

De units en garageboxen zijn uitstekend bereikbaar via goede uitvalswegen. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt opgesplitst in 7 multifunctionele bedrijfsunits. De units variëren in oppervlakte van 45 tot en met 150m2. Afhankelijk van het type unit worden er 1 of meerdere parkeerplaatsen toegewezen. De 14 garageboxen zijn aan elkaar geschakeld en hebben een oppervlakte van 18m2.

NOG 1 UNIT TE KOOP. Het betreft unit 2 met een oppervlakte van 112,5m2 op de begane grond. Deze unit heeft een overheaddeur en aparte loopdeur. Tevens heeft deze unit een betonnen verdiepingsvloer van 75m2. Deze unit kost € 143.500,00 excl.btw. Eventueel meerwerk is in overleg.

Meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of per telefoon.