Ontwikkeling op maat

IJssel Ontwikkeling BV beschikt over de nodige kennis op het gebied van projectontwikkeling. Wij beperken ons niet alleen tot units voor particulieren of ZZP-ers, maar richten ons ook op de MKB-ers.

Wij zijn gespecialiseerd in flexibele oplevering. Daarbij realiseren wij ons hoe belangrijk het is om samen met de klant naar creatieve oplossingen te zoeken. Gericht op de toekomst of voor het hier en nu. Wij denken in mogelijkheden en zijn altijd betrokken bij de klant.

Omdat wij het gehele proces, van aankoop grond tot en met oplevering, in eigen hand hebben kunnen wij zeer snel met de klant schakelen. IJssel Ontwikkeling heeft al diverse projecten ontwikkeld in verschillende plaatsen in Nederland. Onder ‘gerealiseerd’ kunt u wat voorbeelden zien van projecten die door ons zijn gerealiseerd.

Als u interesse heeft in een bedrijfsunit, kunt u kijken bij ‘in de verkoop’. Hier staan de bedrijfsunits die momenteel gebouwd worden en die nog gebouwd moeten worden. Voor beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.