Multifunctionele bedrijfsunits – Lelystad

NOG 2 TE KOOP

Nieuw gebouwde flexibel in te delen multifunctionele bedrijfsunits op bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad. De units zijn uitstekend bereikbaar via goede uitvalswegen.

De unit van 60m2 heeft een volledige betonnen verdiepingsvloer, een elektrisch bedienbare overheaddeur met afstandsbediening en daarboven op de verdieping een raam met draai-kiepramen. In de vloer van de begane grond en verdieping zitten buizen voor vloerverwarming. Tevens is de unit voorzien van elektra en water. Er zitten 3 groepen in de meterkast en het water is aangesloten tot de hoofdmeter. Achterin de hoek is een afgedopt rioolpunt, water en elektra om bijvoorbeeld een toilet te realiseren. Bij deze unit hoort 1 parkeerplaats. Deze unit kost € 144.950,00 excl. btw v.o.n.

De unit van 75m2 heeft staal om eventueel zelf een volledige houten verdieping te maken. De overheaddeur is elektrisch bedienbaar met afstandsbediening en er is een verlaagd verenpakket toegepast, zodat de overheaddeur onder de verdiepingsvloer open gaat. Boven de overheaddeur is een raam met draai-kiepramen. Tevens is de unit voorzien van elektra en water. Er zitten 3 groepen in de meterkast en het water is aangesloten tot de hoofdmeter. In de unit is een afgedopt rioolpunt, water en elektra om bijvoorbeeld een toilet te realiseren. Tevens zijn er achterin de unit 2 elektrapunten en zit er verlichting op het plafond. Bij deze unit horen 2 parkeerplaats. Deze unit kost € 149.950,00 excl. btw v.o.n.

De units zijn uitstekend geïsoleerd met een Rc-waarde van 4,5m2 K/W voor de gevels en een Rc-waarde van 6,0m2 K/W voor het dak. Deze units mogen dus ook verwarmd worden.

Bij interesse of vragen kunt u ons bellen of mailen.