Multifunctionele bedrijfsunits – Huur Lelystad

NOG 4 TE HUUR

Nieuw gebouwde flexibel in te delen multifunctionele bedrijfsunits op bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad. De units zijn uitstekend bereikbaar via goede uitvalswegen.

Unit 1 heeft een beganegrond van 150m2 en een verdieping van 40m2. De begane grond is voorzien van meterkast met 3 groepen, buizen voor vloerverwarming in de vloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, toilet, stroompunten en verlichting. De verdieping is afgewerkt als kantoor en voorzien van pantry en airco. Unit 1 is een hoekunit aan de voorzijde van het pand en heeft 4 parkeerplaatsen. De huurprijs is €1.950,- per maand excl. btw en excl. servicekosten.

Unit 30 heeft een beganegrond van 100m2 en een verdieping van 50m2. De begane grond is voorzien van meterkast met 3 groepen, buizen voor vloerverwarming in de vloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, toilet, stroompunten en verlichting. De verdieping is afgewerkt als kantoor en voorzien van pantry en airco. Unit 30 is een hoekunit aan de achterzijde van het pand en heeft 2 parkeerplaatsen. De huurprijs is €1.450,- per maand excl. btw en excl. servicekosten.

Unit 36 heeft een beganegrond van 100m2 en een verdieping van 50m2. De begane grond is voorzien van meterkast met 3 groepen, elektrisch bedienbare overheaddeur, voorbereiding toilet (afgedopt rioolpunt, water- stroompunt), stroompunten en verlichting. De halve houten verdieping is onafgewerkt. Unit 36 is een tussenunit en heeft 2 parkeerplaatsen. De huurprijs is €1.250,- per maand excl. btw en excl. servicekosten.

Unit 37 heeft een beganegrond van 145m2 en een verdieping van 60m2. De begane grond is voorzien van meterkast met 3 groepen, buizen voor vloerverwarming in de vloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, toilet, uitstortgootsteen, stroompunten en verlichting. De verdieping is afgewerkt als kantoor en voorzien van pantry en airco. Unit 37 is een hoekunit aan de voorzijde van het pand en heeft 4 parkeerplaatsen. De huurprijs is €2.250,- per maand excl. btw en excl. servicekosten.

De units zijn uitstekend geïsoleerd met Rc-waardes van 4,5m2 K/W voor de gevels, 6,0m2 K/W voor het dak en 3,5m2 K/W voor de beganegrond. Deze units mogen dus ook verwarmd worden.

Bij interesse of vragen kunt u ons bellen of mailen.