Multifunctionele bedrijfsunits – Gorredijk

NOG 2 UNITS BESCHIKBAAR!

Nieuw te bouwen flexibel in te delen bedrijfsunits, centraal gelegen op het bedrijventerrein aan De Werf te Gorredijk.

Standaard worden de units casco opgeleverd, maar u kunt ook kiezen voor een afbouwpakket op maat. De units zijn tevens naar eigen wens eenvoudig te koppelen. Een verdiepingsvloer behoort bij de units eveneens tot de mogelijkheden. De units zijn uitstekend geïsoleerd en mogen dus ook verwarmd worden.

Unit 7 en unit 15 zijn nog beschikbaar en hebben beiden een begane grond van 215m2. Deze units zijn voorzien van een basis meterkast, vloerverwarmingsbuizen, 4 elektraleidingen in de vloer, 2 riool-/water-elektrapunten en beschikken allebei over 4 parkeerplaatsen. Bij beide units is in overleg meer meerwerk mogelijk. Unit 15 zit aan de voorzijde van het gebouw en kost € 204.750,- excl. btw. v.o.n. Unit 7 zit aan de achterzijde van het gebouw en kost € 194.750,- excl. btw. v.o.n.

De units zijn uitstekend bereikbaar via goede uitvalswegen. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt opgesplitst in 15 multifunctionele bedrijfsunits. Afhankelijk van het type unit worden er 1 of meerdere parkeerplaatsen toegewezen.

Download de brochure met meer informatie

Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct en vrijblijvend de brochure met meer informatie.