Multifunctionele bedrijfsunits – Delfzijl

Nieuw te bouwen flexibel in te delen bedrijfsunits, centraal gelegen op bedrijventerrein Farmsumerpoort aan de Zinkweg te Delfzijl.

Standaard worden de units casco opgeleverd, maar u kunt ook kiezen voor een afbouwpakket op maat. De units zijn tevens naar eigen wens eenvoudig te koppelen. Een verdiepingsvloer behoort bij de units eveneens tot de mogelijkheden. De units zijn uitstekend geïsoleerd en mogen dus ook verwarmd worden.

De units zijn uitstekend bereikbaar via goede uitvalswegen. De bedrijfsunits zijn verkrijgbaar vanaf 50m2 begane grond. Afhankelijk van het type unit worden er 1 of meerdere parkeerplaatsen toegewezen. Uiteraard is het bedrijfsverzamelgebouw voorzien van een Vereniging van Eigenaren.

We hebben nog units beschikbaar van 60 en 155 m2.

Een unit van 60m2 kost € 59.950,- excl. btw v.o.n. Deze unit heeft een afgedopt rioolpunt en een meterkast met stroom en water tot aan de hoofdmeter. Als meerwerk kan er onder andere gekozen worden voor een basis meterkast, dan krijgt u 3 groepen, een aardlekschakelaar en wandcontactdoos aan de buitenkant van de meterkast.

Een unit van 155m2 kost € 143.500,- excl. btw v.o.n. Deze unit is voorzien van vloerverwarmingsbuizen, 2 elektraleidingen in de vloer en 2 riool-/water-/elektrapunten. Ook heeft deze unit een meterkast met stroom en water tot aan de hoofdmeter. Als meerwerk kan er onder andere gekozen worden voor een basis meterkast, dan krijgt u 3 groepen, een aardlekschakelaar en wandcontactdoos aan de buitenkant van de meterkast.

Al het eventuele meerwerk gaat in overleg, omdat we al gestart zijn met de bouw.

Download de brochure met meer informatie

Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct en vrijblijvend de brochure met meer informatie.