Bedrijfsunits aan het water – Lelystad

De units aan het water hebben een ligplaats en staan op eigen grond. De units hebben allemaal een begane grond van 100m2. De verdiepingsvloeren zijn per unit verschillend. Zo zijn er halve betonnen vloeren, een volledige betonnen vloer en volledige houten vloeren. De units zijn naar eigen wens eenvoudig te koppelen en zijn uitstekend geïsoleerd zodat ze ook verwarmd mogen worden. Alle units zijn voorzien van een basis meterkast, een dakdoorvoer en een riool-, water- en elektrapunt achterin de unit. Een aantal units hebben extra ramen op de verdieping en een glassectie in de overheaddeuren. Twee units hebben extra hoge overheaddeuren van 5 meter hoog in de voor- en achtergevel. Aangezien de bouw is gestart is al het meerwerk in overleg.

Aan de voorzijde wordt het terrein geheel voorzien van straatwerk. Het parkeren is op eigen terrein. Aan de achterzijde van het gebouw is mooi uitzicht over het water. Ook hier komt straatwerk. Het talud wordt voorzien van folie met bodembedekkers. In het talud komt een betonnen trap naar de vlonder bij het water. Er komt een nieuwe keerwand langs het water. Het water is circa 1 meter diep. Tussen de units onderling komt aan de achterzijde een hekwerk van de gevel van het pand tot op de vlonder. Kortom een mooie unit voor waterliefhebbers.

De units zijn uitstekend bereikbaar via goede uitvalswegen. De units aan het water hebben 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De units zijn te koop vanaf € 224.950,00 excl. btw. v.o.n.

Meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of per telefoon.